Köszönőajándékok, egyedi feliratok, emblémás fafigurák

A „köszönőajándékok“ egyszerűen megrendelhetőek, a terméknél lehet feltüntetni a kért szöveget.

A minimum darabszám és a felírható szöveg terjedelme a terméknél kerül leírásra,
az árak mennyiségtől függően sávosan változnak.

Bármely fafiguránkra kérhetnek egyedi szöveget, ezekre egyedi ajánlatot adunk (minimum 30 darab esetén). A kiválasztott alap fafigura gravírozása változik a szöveg miatt. Az igényt ebben az esetben is a webáruházon keresztül lehet megadni. 

Az egyedi termékek esetében a leadott megrendelés az elfogadott látványtervig csak "érdeklődésnek" számít!

Megrendelés menete:
1. Javasoljuk hogy az egyedi termékeket külön megrendelésként adja le.
2. Az automata visszaigazolás után a tényleges visszaigazolás kb. 1-2 munkanapon belül érkezik meg árakkal együtt, és ekkor küldünk egy látványtervet a kért termékről.
3. Az e-mailre egy választ kérünk a Megrendelőtől, hogy a látványtervet elfogadja. Az elfogadás után lesz csak érvényes a megrendelés. Ezután elkészítjük a terméket (az elfogadott terv visszaigazolástól számítva kb. 3-7 munkanap).

4. Ha az egyedi termék nem éri el az ingyenes kiszállítási értéket, akkor lehet egy új rendelésben további standard termékeket megrendelni. Mi a két rendelést majd összevonjuk, és a közös érték alapján lesz a kiszállítási díj számolva.

 

További tudnivalók:

A darabszámot az ugyanolyan figura és ugyanolyan gravírozás esetén számítjuk. Amennyiben eltérő figurákat, vagy eltérő szöveget kérnek azokat nem lehet az árszámításnál összevonni.

A gravírozás színe változhat kis mértékben.Egyedi szöveggel kért fafigurákat használhatják kulcstartóként is, amennyiben a fafigurára kulcstartó szereléket helyeznek (kulcstartó szereléket webáruházunkban nem forgalmazunk).

Egyedi szöveggel kért fafigurákat használhatják hűtőmágnesként is, amennyiben a fafigurára mágnest helyeznek (mágnest webáruházunkban nem forgalmazunk).

Tovább