Madaras-virágos ajtódísz

Madaras-virágos ajtódísz
Madaras-virágos ajtódísz
Madaras-virágos ajtódísz
Madaras-virágos ajtódísz

Madaras-virágos ajtódísz

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A képen látható tavaszi dekoráció ajtóra, ablakra, falra felakasztva kellemes hangulatúvá teszi otthonunkat. Elkészítése egyszerű,a hozzá szükséges fa és filc termékek több darabos csomagokban megrendelhetőek.

 Hozzávalók:
-Sptaula alakú falap (696)
-Édes otthon, kivágott (811-927B-2db)
-Ötszirmú virág (112-48)
-Min virág (112-43)
-Mini madár (112-37)

-Kicsi katica (112-101)

-Zöld levél vegyes filcfigura (112-58)

Egyéb hozzávalók:
-Festék (A fa termékeink vizes bázisú akril festékkel,temperával, vízfestékkel, ceruzával illetve filctolllal is színezhetőek.)
-Szalag
-Ragasztó
-Strasszkövek

Elkészítés:
1. A fa figurákat lefestjük tetszőleges színre.
2. A festék megszáradása után ( kb.15 perc) a fa termékeket és a díszítő elemeket egymáshoz ragasztjuk. Ehhez a legalkalmasabb a hobbi ragasztó, de használhatunk ragasztópisztolyt is. Ha mindent felragasztottunk tegyük félre a terméket 20-30 percre, hagyjuk megszáradni.
3. Száradást követően szalaggal,damillal, apró szöggel helyezhetjük fel a díszt.Cégünk az Apropo-line Bt., mint a kubikdekor.hu webáruház üzemeltetője törekszik a weboldalon elérhető információk pontos és hiteles közlésére.
Előfordulhat, hogy a webáruházban elérhető információk tartalmazhatnak téves adatokat. A képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
MINTA-76