Egyedi gravírozással kérhető virág fafigura (1)

Egyedi gravírozással kérhető virág fafigura (1)
Egyedi gravírozással kérhető virág fafigura (1)
Egyedi gravírozással kérhető virág fafigura (1)
Egyedi gravírozással kérhető virág fafigura (1)

Egyedi gravírozással kérhető virág fafigura (1)

300 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
30+  darab
-90 Ft/darab
210 Ft/darab
50+  darab
-120 Ft/darab
180 Ft/darab
100+  darab
-130 Ft/darab
170 Ft/darab

A fafigurára a Megrendelő által kért szöveget helyezzük el, a szöveg terjedelme kb. a képen látható két név és dátum.

A kért szöveget a terméknél lehet beírni a darabszám feletti mezőbe, vagy a megrendelés véglegesítésénél a szállítási mód kiválasztásakor.

A fafigura mérete kb. 6,2cm széles és 6 cm magas.

A betűtípus kiválaszható a minta képen látható választékból.

Minimum rendelelhető mennyiség: 30 db.

Nagyobb darabszám esetén kedvezőbb ár érvényes (minimum 50 és 100 darab esetén).

 

Egyedi szöveggel kért fafigurákat használhatják kulcstartóként is, amennyiben a fafigurára kulcstartó szereléket helyeznek (kulcstartó szereléket webáruházunkban nem forgalmazunk).

Egyedi szöveggel kért fafigurákat használhatják hűtőmágnesként is, amennyiben a fafigurára mágnest helyeznek (mágnest webáruházunkban nem forgalmazunk).

 

Megrendelés menete:
1. Javasoljuk hogy az egyedi termékeket külön megrendelésként adja le.
2. Az automata visszaigazolás után a tényleges visszaigazolás kb. 1-2 munkanapon belül érkezik meg árakkal együtt, és ekkor küldünk egy látványtervet a kért termékről.
3. Az e-mailre egy választ kérünk a Megrendelőtől, hogy a látványtervet elfogadja. Az elfogadás után lesz csak érvényes a megrendelés. Ezután elkészítjük a terméket (az elfogadott terv visszaigazolástól számítva kb. 3-7 munkanap).

4. Ha az egyedi termék nem éri el az ingyenes kiszállítási értéket, akkor lehet egy új rendelésben további standard termékeket megrendelni. Mi a két rendelést majd összevonjuk, és a közös érték alapján lesz a kiszállítási díj számolva.

 

További tudnivalók:

A darabszámot az ugyanolyan figura és ugyanolyan gravírozás esetén számítjuk. Amennyiben eltérő figurákat, vagy eltérő szöveget kérnek azokat nem lehet az árszámításnál összevonni.

A gravírozás színe változhat kis mértékben.

 Cégünk az Apropo-line Bt., mint a kubikdekor.hu webáruház üzemeltetője törekszik a weboldalon elérhető információk pontos és hiteles közlésére.
Előfordulhat, hogy a webáruházban elérhető információk tartalmazhatnak téves adatokat. A képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Itt írhatja le a kért szöveget.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
Egyedi-virag-1
Min. rendelhető mennyiség
30 darab