Édes otthon, szív

Édes otthon, szív
Édes otthon, szív
Édes otthon, szív
Édes otthon, szív

Édes otthon, szív

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A képen látható dísz egyszerűn elkészíthető. Ajtóra, ablakra, falra felakasztva dekorálhatjuk vele otthonunkat. A hozzá szükséges fa és filc termékek több darabos csomagokban megrendelhetőek.Hozzávalók:
-Szív alakú falap-kb. 14x16,3 cm (675-4)
-Édes otthon tábla (814-914-4db)

Egyéb hozzávalók:
-Festék (A fa termékeink vizes bázisú akril festékkel,temperával, vízfestékkel, ceruzával illetve filctolllal is színezhetőek.)
-Szalag
-Ragasztó (hobby,decoupage)

-Szalvéta

Elkészítés:
1.A falapot és a feliratot lefestjük tetszőleges színre.

2.Száradás után bekenjük decoupage ragasztóval és ráhelyezzük a szalvéta legfelső rétegét. Ezután a szalvétát felülről is átkenjük a ragasztóval belülről kifelé haladva.
2. A ragasztó megszáradása után ( kb.15 perc) a fa termékeket és a díszítő elemeket egymáshoz ragasztjuk. Ehhez a legalkalmasabb a hobbi ragasztó, de használhatunk ragasztópisztolyt is. Ha mindent felragasztottunk tegyük félre a terméket 20-30 percre, hagyjuk megszáradni.
3. Száradást követően szalaggal,damillal, apró szöggel helyezhetjük fel a díszt.Cégünk az Apropo-line Bt., mint a kubikdekor.hu webáruház üzemeltetője törekszik a weboldalon elérhető információk pontos és hiteles közlésére.
Előfordulhat, hogy a webáruházban elérhető információk tartalmazhatnak téves adatokat. A képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
MINTA-91